ATAG Select Dealer

Sinds 2010 is H de Vries BV uw ATAG Select Dealer.       

                                         
Door middel van trainingen en uitgebreide ondersteuningsvormen zijn wij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien kunnen wij u CV-plus bieden. Dit is een financieel aantrekkelijk pakket die extra voordelen biedt bij aanschaf van een ATAG CV-ketel, waaronder uitgebreide garantievoorwaarden, de mogelijkheid tot het leasen van een cv-ketel, vakkundige installatie en service van de ATAG SelectDealer.

ATAG heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. Hierdoor heeft ATAG een uitgebreid productenscala waarbij het gebruik van de RoestVastStalen warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Voor iedere woon- of werkomgeving kunnen wij, samen met ATAG, u een product bieden wat gegarandeerd het beste biedt. Specifieke product eigenschappen zijn: A-kwaliteit (duurzaam, betrouwbaar, veilig), comfort verhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en design. Naast cv-ketels biedt ATAG ook thermostaten, boilers en ZonLichtSystemen.

Vanaf 2009 tot nu zijn cv-ketels van ATAG als beste getest door de Consumentenbond!!!

In 2009 en 2011 werd een CV-ketel van ATAG al als beste getest door de Consumentenbond. En opnieuw is onze ketel bewezen de beste! In de CV-keteltest van oktober 2012 heeft de Consumentenbond opnieuw een ATAG CV-ketel uitgeroepen tot best geteste CV-ketel.

                            Afbeelding invoegen       

 


De ATAG E325EC, een CW5-toestel, kreeg een testscore van maar liefst 8,1. En dat niet alleen: onze CW4-ketel A244EC is op de tweede plek geëindigd. Daarmee staat ATAG dus op de eerste én tweede plek van deConsumentenbondte