Vloerverwarming

Bent u ook zo flauw van koude voeten, een hoge gasrekening en radiatoren aan de wand??Dan is vloerverwarming iets voor U! 

Door de vloerverwarming zullen plavuizen en andere vloerbedekkers warm aan uw voeten voelen. Vloerverwarming is volledig in de vloer gelegd waardoor het in een ruimte niet zichtbaar is. Hierdoor zijn kasten, bedden, bankstellen etc. overal in een ruimte te plaatsen zonder dat ze warmte tegenhouden. Een ander voordeel van vloerverwarming is het energieverbruik. Bij radiatoren verwarmd een ketel op tot 80⁰C en met vloerverwarming is slechts een temperatuur nodig van 40⁰C . Hierdoor is het energieverbruik aanzienlijk minder.Vloerverwarming kan in principe in elke ruimte gelegd worden. Dus niet alleen in een woonkamer of badkamer, maar bijvoorbeeld ook in opritten, wanden (wandverwarming), garages en loodsen.

Er zijn verschillende technieken waarop vloerverwarming gelegd kan worden. De ondergrond en het gebruik van de ruimte bepalen op welke manier de vloerverwarming gelegd wordt, zodat voor u het meeste rendement wordt behaald.

Ook voor het stof-arm infrezen van vloerverwarming in bestaande woningen en gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Graag maken wij een passende en scherpe offerte voor u!